Een frisse start met een nieuwe website!

Met een nieuw seizoen in zonwering en rolluiken in 2019 voor de boeg, kunnen we met trots zeggen dat ook onze aanwezigheid op internet een nieuwe lente ingaat. Het was tijd voor een nieuwe website, een die goed laat zien dat Husol vooroploopt als het om innovatie gaat.

Ten tijde van dit schrijven naderen we de feestdagen in december weer. Terugkijkend op het seizoen 2018, mogen we tevreden zijn. Onze loyale dealers hebben weer veel particulieren en bedrijven blij kunnen maken met zonweringen en rolluiken in de beste kwaliteit. Elk jaar weer noteren we nieuwe klanten, die zelf mogen ervaren hoe het is om partner te zijn van ons bedrijf. We zijn trots en zuinig op onze klanten, zij dragen namelijk Husol. Zonder hen zouden we geen bestaansrecht hebben en we doen er dan ook alles aan om dit te laten blijken.

Kijk rustig eens rond op de nieuwe website, die we met grote zorg hebben laten maken. De site weerspiegelt in alles onze kennis en kunde en laat zien waar we als familiebedrijf sinds 1966 al voor staan: kwaliteit, waar niet aan getornd wordt.

Met vriendelijke groeten,

Peter van der Kamp
Mede-eigenaar van Husol