Knikarmscherm Cunera

Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, overspant u met het grootste gemak uw hele terras. Buitenleven en beschut zitten tegen de zon maken de zomer helemaal compleet. Knikarmscherm Cunera is een volwaardig cassettescherm, wat inhoudt dat in dichte toestand het doek en de armen beschut zijn tegen weersinvloeden. Het design van de Cunera is slank en rond en staat fraai aan iedere gevel.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Knikarmscherm Cunera

Buitenleven is niet compleet zonder een beschutting tegen zonlicht. Met het knikarmscherm Cunera weert u de zon voortreffelijk en is uw terras weer helemaal van u. Heerlijk een boek lezen, samen genieten van een maaltijd buiten, of gewoon even wegdromen bij het mooie zomerse weer, u doet het allemaal in het comfort van de schaduw. Met een knikarmscherm aan de gevel lopen binnen en buiten in elkaar over en verlengt u, door de tuindeuren, open te zetten de woonkamer. Met led verlichting en terrasverwarming onder het scherm kunt u de zomeravonden verlengen en ook in de herfst genieten van het heerlijke leven buiten.
De Cunera wordt standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Vrije doorloop onder de zonwering
  • Riante breedte en uitval
  • Rijke keuze in zonweringsdoeken
  • Groot schaduwoppervlak op uw terras
  • Volwaardige cassette
  • Breedte tot maximaal 6 meter en uitval 3 meter

De omkastingskleur is mogelijk in alle RAL-kleuren

SPECIFICATIES
Maximale maten 600 cm x 300 cm
Frame aluminium, in alle mogelijke ral-kleuren
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties led verlichting en verwarming volant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha