Knikarmscherm Picca

Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, overspant u met het grootste gemak uw hele terras. Buitenleven en beschut zitten tegen de zon maken de zomer helemaal compleet. Knikarmscherm Picca is een zogenaamde "semi-cassette", wat inhoudt dat het scherm alleen aan de onderkant open is.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Knikarmscherm Picca

Buitenleven is niet compleet zonder een beschutting tegen zonlicht. Met het knikarmscherm Picca weert u de zon voortreffelijk en is uw terras weer helemaal van u. Heerlijk een boek lezen, samen genieten van een maaltijd buiten, of gewoon even wegdromen bij het mooie zomerse weer, u doet het allemaal in het comfort van de schaduw. Met een knikarmscherm aan de gevel lopen binnen en buiten in elkaar over en verlengt u door de tuindeuren open te zetten de woonkamer. Met led verlichting en terrasverwarming onder het scherm kunt u de zomeravonden verlengen en ook in de herfst genieten van het heerlijke leven buiten. De Picca wordt standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Vrije doorloop onder de zonwering
  • Riante breedte en uitval
  • Rijke keuze in zonweringsdoeken
  • Groot schaduwoppervlak op uw terras
  • Semi-cassette
  • Breedte tot maximaal 5,5 meter en een uitval van 3 meter (bij 5 meter breedte)

De cassette van de Picca kan in meerdere kleuren geleverd worden. U kunt kiezen uit aluminium kleur (TNA), Ral 7016 Structuur en Ral 9001.

SPECIFICATIES
Maximale maten 5000 x 3000 mm / 5500 x 2500 mm
Frame aluminium, TNA, ral 7016 of ral 9001
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties verlengde kapsteunen voor zwakkere muren

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha