Knikarmscherm Toscana Mini

Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, overspant u met het grootste gemak uw hele terras. Buitenleven en beschut zitten tegen de zon maken de zomer helemaal compleet. Knikarmscherm Toscana Mini is een volwaardig cassettescherm, wat inhoudt dat in dichte toestand het doek en de armen beschut zijn tegen weersinvloeden. Het design van de Toscana Mini is slank en rond. De Toscana Mini is de kleinere variant van de Cunera, maar met een iets rondere voorlijst. De maximale breedte van de Toscana Mini is 4,5 meter met een uitval van 2,5 meter. Binnen deze maatvoering krijgt u met de Toscana Mini een prachtig design scherm aan uw gevel.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Knikarmscherm Toscana Mini

Buitenleven is niet compleet zonder een beschutting tegen zonlicht. Met het knikarmscherm Toscana Mini weert u de zon voortreffelijk en is uw terras weer helemaal van u. Heerlijk een boek lezen, samen genieten van een maaltijd buiten, of gewoon even wegdromen bij het mooie zomerse weer, u doet het allemaal in het comfort van de schaduw. Met een knikarmscherm aan de gevel lopen binnen en buiten in elkaar over en verlengt u door de tuindeuren open te zetten de woonkamer. Met led verlichting en terrasverwarming onder het scherm kunt u de zomeravonden verlengen en ook in de herfst genieten van het heerlijke leven buiten. 
De Toscana Mini wordt standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Vrije doorloop onder de zonwering
  • Riante breedte en uitval
  • Rijke keuze in zonweringsdoeken
  • Groot schaduwoppervlak op uw terras
  • Volwaardige cassette

De omkastingskleur is mogelijk in alle Ral-Kleuren

SPECIFICATIES
Maximale maten 450 cm x 250 cm
Frame aluminium, in alle Ral-Kleuren
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties led verlichting en verwarming volant

Downloads

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha