Knikarmscherm Trentino

Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, overspant u met het grootste gemak uw hele terras. Buitenleven en beschut zitten tegen de zon maken de zomer helemaal compleet. Knikarmscherm Trentino is een volwaardig cassettescherm, wat inhoudt dat in dichte toestand het doek en de armen beschut zijn tegen weersinvloeden. Het design van de Trentino is elegant rechthoekig, voor de liefhebber van strakke vormgeving.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Knikarmscherm Trentino

Buitenleven is niet compleet zonder een beschutting tegen zonlicht. Met het knikarmscherm Trentino weert u de zon voortreffelijk en is uw terras weer helemaal van u. Heerlijk een boek lezen, samen genieten van een maaltijd buiten, of gewoon even wegdromen bij het mooie zomerse weer, u doet het allemaal in het comfort van de schaduw. Met een knikarmscherm aan de gevel lopen binnen en buiten in elkaar over en verlengt u door de tuindeuren open te zetten de woonkamer. Met led verlichting en terrasverwarming onder het scherm kunt u de zomeravonden verlengen en ook in de herfst genieten van het heerlijke leven buiten.

De Trentino is leverbaar tot een breedte van wel 7 meter als één geheel. In de gekoppelde versie kan men overspanningen bereiken van maar liefst 19,5 meter. Daarmee is dit scherm ideaal voor hele brede terrassen en horeca toepassingen.

De Trentino wordt standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Vrije doorloop onder de zonwering
  • Riante breedte en uitval: in 3 delen gekoppeld tot een breedte van 19,5 meter
  • Rijke keuze in zonweringsdoeken
  • Groot schaduwoppervlak op uw terras
  • Volwaardige cassette in rechthoekig design

De omkastingskleur is mogelijk in alle Ral-Kleuren.

SPECIFICATIES
Maximale maten 700 cm x 400 cm 1300 cm x 400 cm in twee delen gekoppeld 1950 cm x 400 cm in drie delen gekoppeld
Frame aluminium, in alle Ral-Kleuren
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties led verlichting en verwarming volant

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha