Markies bekleden

Een markies kan als zonwering lang meegaan, mits deze goed onderhouden wordt. Het aanzicht van een markies wordt 100% bepaald door het doek. Husol beheerst het ambacht van markiezen maken en herbekleden tot in de puntjes. Geef uw gewaardeerde markies eens een tweede leven met nieuw doek.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Markies bekleden

Een nieuw doek op uw markies doet wonderen voor de aanblik van de gevel. Lekker fris en opgeknapt zullen uw markiezen weer de allure brengen, die zo kenmerkend is voor deze authentieke vorm van zonwering. Husol geeft altijd een eerlijk advies over de staat waarin de aangeleverde markies verkeert. Bij houten frames kan het voorkomen dat de staat waarin het hout zich bevindt, maakt dat herbekleden niet loont. In alle andere gevallen geven wij een prijsopgave vooraf, indien het hout niet rot is en met een opknapbeurt weer fris oogt.

Aluminium markiezen zijn onderhoudsvrij, echter het kan voorkomen dat in de loop der jaren het aluminium vuil is gworden. Husol werkt op basis van nacalculatie indien er extra werkzaamheden aan het hout of aluminium moeten plaatsvinden.

Voordelen

  • Uw markies kan weer jaren mee
  • Herbekleden is duurzamer dan een nieuwe kopen
  • Husol bekleedt markiezen op ambachtelijke wijze
  • U kunt ook uw bediening een upgrade geven: van koord naar elektrisch
SPECIFICATIES
Maximale uitval nvt
Maximale breedte nvt
Frame hout of aluminium
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening handmatig met koord, boven- of onderlangs elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties diverse vormen volant, van geschulpt tot recht

Downloads

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha