HUSOL VOOR SFEERVOLLE SCHADUW EN MAXIMALE VEILIGHEID

Vanuit Genemuiden bedient Husol de Nederlandse markt voor zonweringen en rolluiken. Dat doen we op een geheel eigen wijze, met oog voor kwaliteit en detail. Met zonwering van Husol wordt een perfect binnenklimaat bereikt of in een handomdraai een heerlijk beschutte buitenplaats gecreëerd. Onze rolluiken mogen zich meten met de allerbeste producten op de markt. Kwaliteit, veiligheid en een mooie optiek zijn gewaarborgd. Of er nu in de zomer genoten wordt van een gezamenlijke maaltijd op een door Husol zonwering beschut terras, of van een warme kop chocolademelk bij de haard, met de rolluiken comfortabel dicht in de winter, Husol brengt sfeer.

Missie

Husol ziet het als haar missie om de allerbeste zonweringen en rolluiken te produceren voor een select dealergezelschap. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van datgene wat er geproduceerd wordt, te waarborgen. Daarom doet Husol geen concessies op het gebied van materiaalkeuze en uitvoering van haar producten. Een consument kan blindelings vertrouwen op de producten die door de Husol dealer worden geleverd. Wij maken ons daar niet alleen sterk voor, dat doen we samen met ons kwalitatief hoogwaardige dealernetwerk in Nederland.

Visie

Onze visie op het produceren van zonweringen en rolluiken is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Wij zijn van mening dat door constante innovatie, in combinatie met het behoud van datgene wat bij ons bekend staat als beproefde en vertrouwde techniek en productiewijzen, er een product geleverd wordt dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Wij zijn van mening dat wij dit niet alleen kunnen; wij danken ons bestaan aan ons trouwe netwerk van dealers, die dezelfde normen en waarden hanteren als waarmee wij ons werk doen. Voor de consument betekent dit te allen tijde veilig en vertrouwd zakendoen, met een topproduct als eindresultaat.

"Husol is als familiebedrijf een lichtend baken in zonweringsland. In ons lange bestaan zijn wij altijd trouw gebleven aan onze kernwaarden; we leveren een goed en eerlijk product en zijn in onze communicatie open en transparant. Onze dealer weet precies wat hij van ons mag verwachten en kan erop vertrouwen dat zijn klant het beste krijgt. Deze manier van werken heeft ervoor gezorgd dat Husol altijd haar onafhankelijke positie heeft kunnen waarborgen in de zonweringsmarkt. Dat maakt dat ons bedrijf een stabiele basis heeft, waar de klant al jaren op kan bouwen en nog jaren op zal kunnen bouwen."

Henk Huisbrink
Mede-Eigenaar Husol

Husol sinds 1966

Toen Jentinus Huisbrink in 1966 startte met “Huisbrink’s Zonweringen”, had niemand durven dromen waar het bedrijf heden ten dage zou staan. Het was hard werken, veel zelf ontwikkelen en dag en nacht in de weer zijn, om naast het produceren van zonwering, alle schermen ook gemonteerd te krijgen.

In de loop der jaren is Huisbrink’s Zonweringen veranderd in een fabriek, waar geproduceerd wordt voor een specialistisch dealernetwerk. Stuk voor stuk zijn deze dealers echte vakmensen. Wat ons bindt? De liefde voor het vak. Wij zien zonwering en rolluiken produceren en monteren nog ècht als een stukje ambachtelijk werk. Wij beseffen ons goed dat dàtgene wat ons groot gemaakt heeft, ons ook groot houdt: namelijk onze kwaliteit.

Ons bedrijf heet tegenwoordig Husol Zonwering, maar de “Hu” staat voor Huisbrink, als vanouds. Huisbrink staat voor ouderwetse kwaliteit en service. Dat die kwaliteit en service door een inmiddels hypermoderne fabriek geboden worden, is iets waar we met recht trots op zijn.

Husol is een familiebedrijf. Wij, Henk en Klaas Huisbrink, staan er samen met mede-Eigenaar Peter van der Kamp, persoonlijk voor garant, dat u jarenlang plezier zult beleven aan de producten die wij met alle zorg omringen.

Wij bewijzen onze kwaliteit!