Rolluik heroal RS38

Rolluik heroal RS38

Met heroal rolluiken haalt u de beste bescherming in huis. Rolluiken zorgen voor warmte- en koudewering, isoleren geluid, besparen stookkosten, verhogen de privacy en werken inbraakvertragend. Met rolluiken zijn tevens uw kozijnen beschermd tegen weersinvloeden. Husol verwerkt uitsluitend grondstoffen van het gerenommeerde, Duitse merk heroal. Uw garantie dat het allerbeste aan de gevel komt. Heroal RS38 rolluiken kennen een windweerstandsklasse 4.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Rolluik heroal RS38

Met RS38 wordt het lameltype aangeduid. Vroeger bekend als "heroal Mini-E", is de RS38 de bekendste lamel uit het heroal programma. Voor nog meer comfort kunt u uw rolluiken laten uitrusten met elektrische bediening van het merk Somfy. Daarbij heeft u de keuze uit bediening met een conventionele draaischakelaar, of afstandbediende motoren. De ontvangsttechniek bevindt zich in de kop van de motor. Bij afstandbediening heeft u de keuze uit tal van draadloze besturingen, deze variëren van een draadloze wandschakelaar, een handzender tot een aansturing middels smartphone, tablet of PC, vanaf elke locatie in de hele wereld. De voorwaarde is dan wel dat u beschikt over de Somfy Tahomabox of Connexoon, waarmee u de aansturing in de Cloud brengt. Uiteraard geschiedt dit op de meest veilige manier, volgens beschermde internetprotocollen.

Voordelen

  • Warmte- en koudewering
  • Geluidsisolerend
  • Privacy verhogend
  • Inbraak vertragend

Onze rolluiken komen in diverse kleuropties, waaronder trendy ral-kleuren, zoals ral 9001 roomwit en ral 7016 antraciet.

SPECIFICATIES
Maximale hoogte 3500 mm (bij max breedte 2200 mm) 2100 mm (bij max breedte 3700 mm)
Pantser PU-geschuimde lamellen, dekbreedte 38 mm
Maximale breedte 3700 mm (bij max hoogte 2100 mm) 2200 mm (bij max hoogte 3500 mm)
Bediening handmatig met band of draaistang elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties omkastingsmaten 150, 165, 180 en 205 (afhankelijk van maatvoering)

Downloads

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha