Rolluik heroal RS42

Met heroal rolluiken haalt u de beste bescherming in huis. Rolluiken zorgen voor warmte- en koudewering, isoleren geluid, besparen stookkosten, verhogen de privacy en werken inbraakvertragend. Met rolluiken zijn tevens uw kozijnen beschermd tegen weersinvloeden. Husol verwerkt uitsluitend grondstoffen van het gerenommeerde, Duitse merk heroal. Uw garantie dat het allerbeste aan de gevel komt. Heroal RS42 rolluiken kennen een windweerstandsklasse 2.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Rolluik heroal RS42

Met RS42 wordt het lameltype aangeduid. De RS42 is qua prijs-kwaliteitverhouding een budget vriendelijk rolluik. Met een RS42 rolluik kunnen de meeste huis, tuin en keuken toepassingen ingevuld worden. De RS42 is het type rolluik dat het meest verkocht wordt bij Husol. Vertrouwde heroal kwaliteit met een vriendelijk prijskaartje. Voor nog meer comfort kunt u uw rolluiken laten uitrusten met elektrische bediening van het merk Somfy. Daarbij heeft u de keuze uit bediening met een conventionele draaischakelaar, of afstandbediende motoren. De ontvangsttechniek bevindt zich in de kop van de motor. Bij afstandbediening heeft u de keuze uit tal van draadloze besturingen, deze variëren van een draadloze wandschakelaar, een handzender tot een aansturing middels smartphone, tablet of PC, vanaf elke locatie in de hele wereld. De voorwaarde is dan wel dat u beschikt over de Somfy Tahomabox of Connexoon, waarmee u de aansturing in de Cloud brengt. Uiteraard geschiedt dit op de meest veilige manier, volgens beschermde internetprotocollen.

Voordelen

  • Warmte- en koudewering
  • Geluidsisolerend
  • Privacy verhogend
  • Inbraak vertragend

Onze rolluiken komen in diverse kleuropties, waaronder trendy ral-kleuren, zoals ral 9001 roomwit en ral 7016 antraciet.

SPECIFICATIES
Maximale hoogte 2000 mm (bij max breedte 3500 mm) 3500 mm (bij max breedte 2000 mm)
Omkasting aluminium met poedercoating, kleur naar keuze Ronde omkastingen zijn tevens leverbaar
Pantser PU-geschuimde lamellen, dekbreedte 42 mm
Maximale breedte 3500 mm (bij max hoogte 2000 mm) 2000 mm (bij max hoogte 3500 mm)
Bediening handmatig met band of draaistang elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties omkastingsmaten 150, 165, 180 en 205 (afhankelijk van maatvoering)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha