Rolluiken

Het is een prettig idee als er niets uw huis binnenkomt wat daar niet hoort. Geen fel zonlicht. Geen hitte of koude. En zeker geen ongenode gasten. Als u weg bent of ligt te slapen, kunt u volledig vertrouwen op uw Husol rolluiken. Met deze rolluiken sluit u ramen en deuren hermetisch af, als u dat wilt. U kunt kiezen voor een opbouwrolluik (voor bestaande gevels) of voor een inbouwrolluik (bij nieuwbouw).

Assortiment Rolluiken

Rolluik heroal RS37

Rolluik heroal RS37

Met RS37 wordt het lameltype aangeduid. Door de kleinere dekbreedte van deze lamel is de oproldiamet..
Rolluik heroal RS38

Rolluik heroal RS38

Met RS38 wordt het lameltype aangeduid. Vroeger bekend als "heroal Mini-E", is de RS38 de bekendste ..
Rolluik heroal RS42

Rolluik heroal RS42

Met RS42 wordt het lameltype aangeduid. De RS42 is qua prijs-kwaliteitverhouding een budget vriendel..
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Optimale bescherming

De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken.

De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat in vele standaard kleuren te verkrijgen is. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Naar wens kunnen de omkasting, geleiders en onderlijst in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.

Akoestisch comfort

Is het rolluik voorzien van de Somfy S&SO RS100 io motor dan is het rolluik is ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken. Ook prettig voor uw omgeving en kan soms onverwacht leuke verrassingen geven.

Extra gemak

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw Husol rolluiken dan met afstandsbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering. Uw Husol dealer geeft u graag advies.