Screens Excellent

Met Excellent screens van Husol weert u op de meest effectieve manier de zon, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Omdat screens vlakhangend voor het raam gemonteerd worden, blijft een doorloop voor het raam langs te allen tijde mogelijk. Het screendoek is weerbestendig en rot- en schimmelvrij. Screens zijn zowel voor particuliere als voor zakelijke toepassingen zeer geschikt.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Screens Excellent

Screens zijn vlakhangende zonweringen die dankzij het speciale glasvezeldoek de energie uit het zonlicht filteren. Met screens bereikt u in de zomer een natuurlijke koeling, in de winter houdt u de warmte binnen langer vast. Door de open weefstructuur van het doek blijft overdag zicht naar buiten mogelijk, terwijl uw privacy gewaarborgd blijft: men kan bijna niet van buiten naar binnen kijken. Er zijn 3 soorten doek qua doorzicht mogelijkheden, namelijk de standaard 5%, het 1% en het volledig verduisterende doek 0%. Screens zijn uit te voeren met handbediening d.m.v. trekband of slingerstang. Voor extra comfort kunt u kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar of een Somfy IO-motor met afstandsbediening en/of draadloze wandzender. De IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahoma of Connexoon box de screens via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Vlakhangende zonwering
  • Glasvezeldoek filtert de energie uit het zonlicht
  • Overdag geen inkijk
  • Geen hinderlijke reflectie van zonlicht in televisie of beeldscherm

Screens zijn qua kleur geheel op uw smaak af te stemmen. Naast een keuze in screendoek kleuren, kunt u voor de omkasting kiezen uit diverse ralkleuren.

SPECIFICATIES
Maximale hoogte 3500
Maximale breedte 3500
Frame aluminium met poedercoating, ralkleur naar keuze
Doek sergé glasvezeldoek
Bediening handmatig met band of draaistang elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties omkastingsmaten 75, 85 en 95 (afhankelijk van maatvoering) verduisteringsdoek

Downloads

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha