Screens VS-Zip (windvast)

Met VS-Zip screens van Husol weert u op de meest effectieve manier de zon, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. De VS-Zip screens zijn zogenaamde "ritsscreens", die in alle standen windvast zijn. Omdat VS-Zip screens vlakhangend voor het raam gemonteerd worden, blijft een doorloop voor het raam langs te allen tijde mogelijk. Het screendoek is weerbestendig en rot- en schimmelvrij. VS-Zip screens zijn zowel voor particuliere als voor zakelijke toepassingen zeer geschikt.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Screens VS-Zip (windvast)

VS-Zip screens zijn vlakhangende zonweringen die dankzij het speciale glasvezeldoek de energie uit het zonlicht filteren. Met VS-Zip screens bereikt u in de zomer een natuurlijke koeling, in de winter houdt u de warmte binnen langer vast. Door de open weefstructuur van het doek blijft overdag zicht naar buiten mogelijk, terwijl uw privacy gewaarborgd blijft: men kan bijna niet van buiten naar binnen kijken. Dankzij een innovatief ritssysteem, waarbij de zijkanten van het screendoek zijn voorzien van aangelaste ritsen, die in een speciale kunststof strip in de geleiders lopen, kan het doek niet buiten de geleiders waaien. Daarmee zijn de VS-Zip screens windvast en bestand tegen zwaardere weersomstandigheden. Tevens maakt het ritssysteem deze screens uitermate geschikt voor toepassing op verdiepingen. De VS-Zip screen worden standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. (Handbediening is ook mogelijk)  De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Vlakhangende zonwering
  • Glasvezeldoek filtert de energie uit het zonlicht
  • Overdag geen inkijk
  • Geen hinderlijke reflectie van zonlicht in televisie of beeldscherm
  • In alle standen windvast
  • Zeer geschikt voor toepassing op verdiepingen

VS-Zip screens zijn qua kleur geheel op uw smaak af te stemmen. Naast een keuze in screendoekkleuren, kunt u voor de omkasting kiezen uit diverse ralkleuren.

SPECIFICATIES
Maximale hoogte 5000
Maximale breedte 5000
Frame aluminium met poedercoating, ralkleur naar keuze
Doek sergé glasvezeldoek
Bediening elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties omkastingsmaten 85, 95, 105 en 125 (afhankelijk van maatvoering)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha