Screens

Met Screens van Husol hoeft u nergens over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze, dankzij het glasvezeldoek, zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn hier tegen bestand. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de meest ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind.

Assortiment Screens

Screens Excellent

Screens Excellent

Screens zijn vlakhangende zonweringen die dankzij het speciale glasvezeldoek de energie uit het zonl..
Screens VS-Zip (windvast)

Screens VS-Zip (windvast)

VS-Zip screens zijn vlakhangende zonweringen die dankzij het speciale glasvezeldoek de energie uit h..
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Met screens houdt u zowel de warmte als insecten buiten!

U kent het gevoel misschien. U bent ver van huis als u merkt dat het weer verandert. De wind steekt op. Gaat dat wel goed met uw zonwering?

Als u kiest voor de screens van Husol, hoeft u nergens over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze – dankzij het glasvezeldoek – zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn ertegen bestand. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind.

Extra gemak

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw Husol screens dan met afstandbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering! Uw Husol dealer geeft u graag advies.