Uitvalscherm 65/110

Uitvalscherm 65/110

Een uitvalscherm is een zonwering die voorzien is van armen aan de zijkant, die onder iedere gewenste hoek geplaatst kunnen worden. Daarmee komt het zonweringsdoek onder een hoek ten opzichte van het raam te staan en behoudt u zicht naar buiten. De 65/110 is de "grote broer" van de 50/80 en vormt een karakteristieke toevoeging aan iedere gevel. Door toepassing van een grotere bovenkap en grotere voorlijst kunnen met de 65/110 grotere breedtes en uitvallen bereikt worden. Ideaal voor situaties met brede raamkozijnen.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Uitvalscherm 65/110

Met een meer dan rijke doekkeuze in smaakvolle kleuren en dessins kunt u het 65/110 scherm helemaal in uw eigen stijl vormgeven. De sterke poedercoating op de aluminium constructie zorgt ervoor dat het scherm bestand is tegen weersinvloeden. Daarbij komt het feit dat het doek rot- en schimmelvrij is. Met een uitvalscherm haalt u de gezelligheid van vroeger in huis, maar met de efficiëntie van nu. Afhankelijk van uw wensen en de toepassing van het uitvalscherm, kunt u kiezen voor gewone, windvaste of stormvaste armen. De 65/110 wordt standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. (Handbediening is ook mogelijk)  De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Instelbare uitvalshoek van doek en armen
  • Zonweringsdoek beschermt alles wat u dierbaar is tegen UV-straling
  • Ruime keuze in doekcollecties
  • Compact vormgegeven kapconstructie
  • Naar keuze wind- of stormvaste uitvoering van de armen mogelijk
  • Karaktervol uiterlijk
  • Keuze uit hand- of elektrische bediening (ook afstandbediend)
  • Uitvalschermen zijn qua kleur geheel op uw smaak af te
SPECIFICATIES
Maximale uitval 1500 mm
Maximale breedte 6000 mm
Frame aluminium met poedercoating, standaard ral 9001
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening handmatig met optrekband of draaistang elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties normale-, windvaste* of stormvaste armen* (* alleen met draaistang of elektrische bediening)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha