Uitvalscherm Carre 95

Een uitvalscherm is een zonwering die voorzien is van armen aan de zijkant, die onder iedere gewenste hoek geplaatst kunnen worden. Daarmee komt het zonweringsdoek onder een hoek ten opzichte van het raam te staan en behoudt u zicht naar buiten. De Carre 95 is een scherm wat gekenmerkt wordt door een stijlvolle, vierkante vormgeving. De doekrol bevindt zich in een cassette, wanneer het scherm dicht is, zit alles keurig beschermd tegen weer en wind.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Uitvalscherm Carre 95

Met een meer dan rijke doekkeuze in smaakvolle kleuren en dessins kunt u het Carre 95 scherm helemaal in uw eigen stijl vormgeven. De sterke poedercoating op de aluminium constructie zorgt ervoor dat het scherm bestand is tegen weersinvloeden. Daarbij komt het feit dat het doek rot- en schimmelvrij is. Met een uitvalscherm haalt u de gezelligheid van vroeger in huis, maar met de efficiëntie van nu. Het feit dat het doek veilig opgeborgen zit in zijn eigen cassette, maakt dit scherm tot een extra duurzaam product. Het doek blijft langer mooi en de techniek is wanneer het scherm dicht is netjes beschut tegen weer en wind. Afhankelijk van uw wensen en de toepassing van het uitvalscherm, kunt u kiezen voor gewone, windvaste of stormvaste armen. De Carre 95 wordt standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. (Handbediening is ook mogelijk)  De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Instelbare uitvalshoek van doek en armen
  • Zonweringsdoek beschermt alles wat u dierbaar is tegen UV-straling
  • Ruime keuze in doekcollecties
  • Compact vormgegeven cassette
  • Naar keuze wind- of stormvaste uitvoering van de armen mogelijk
  • Karaktervol uiterlijk
  • Keuze uit hand- of elektrische bediening (ook afstandbediend)
SPECIFICATIES
Maximale uitval 1500 mm
Maximale breedte 4000 mm
Frame aluminium met poedercoating, standaard ral 9010 of ral 9001
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening handmatig met optrekband of draaistang elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties normale-, windvaste* of stormvaste armen* (* alleen met draaistang of elektrische bediening)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha