Uitvalscherm Micro 300 Markisolette

De markisolette is een van de meest bijzondere vormen van uitvalschermen. Speciaal ontwikkeld voor hoge ramen, waarbij over de hele hoogte zonwering benodigd is, zakt de markisolette eerst recht naar beneden, om daarna op een vooraf ingestelde positie te gaan functioneren als traditioneel uitvalscherm. Het beeld aan de gevel is dan ook dat van een vertikale zonwering die uiteindelijk overloopt in een uitvalscherm. Een mooie, technische oplossing die hoge ramen op een smaakvolle manier beschaduwt. Kenmerkend voor de Micro 300 Markisolette is de compacte, ronde vormgeving van de cassette. Daarmee is dit uitvalscherm ook geschikt voor een onopvallende plaatsing binnensteens, op het kozijn.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Uitvalscherm Micro 300 Markisolette

Met een meer dan rijke doekkeuze in smaakvolle kleuren en dessins kunt u het Micro 300 Markisolette scherm helemaal in uw eigen stijl vormgeven. De sterke poedercoating op de aluminium constructie zorgt ervoor dat het scherm bestand is tegen weersinvloeden. Daarbij komt het feit dat het doek rot- en schimmelvrij is. Markisolette schermen vormen een sieraad voor iedere gevel, of dit nu moderne of klassieke architectuur betreft. Deze Markisolette heeft speciale eigen armen, voorzien van een gasveer.De Markisolette wordt standaard voorzien van een Somfy IO motor met afstandsbediening en of draadloze wandzender. Of u kunt kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar.  De Standaard IO-motor biedt tevens de mogelijkheid om met een Somfy Tahomabox of Connexoon het scherm via smartphone, tablet of pc/laptop aan te sturen.

Voordelen

  • Eerste deel verticaal zakkend, tweede deel onder een hoek
  • Instelbare uitvalshoek van doek en armen
  • Zonweringsdoek beschermt alles wat u dierbaar is tegen UV-straling
  • Ruime keuze in doekcollecties
  • Robuust vormgegeven cassette
  • Speciale armen met gasveer
  • Karaktervol uiterlijk
  • Standaard met Somfy IO motor 
  • Uitvalschermen zijn qua kleur geheel op uw smaak af te stemmen
SPECIFICATIES
Maximale hoogte 2750 mm
Maximale breedte 3500 mm
Frame aluminium met poedercoating, ralkleur naar keuze
Doek acryl- of polyesterdoek
Bediening handmatig met optrekband of draaistang elektrisch met Somfy motor en draaischakelaar elektrisch met Somfy IO-motor en afstandbediening
Opties normale-, windvaste* of stormvaste armen* (* alleen met draaistang of elektrische bediening)

Downloads

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha