Verandazonwering Alcor Solidaire

Een serre of veranda is een heerlijke plaats om te vertoeven, beschut tegen slecht weer. Met mooi weer echter kan het erg warm worden. In uw serre kan er een opwarming plaatsvinden die door warmteoverdracht via de lucht verspreid wordt door de hele woonkamer. Onder een veranda kan het zo heet worden, dat u niet lekker buiten kunt zitten. Gelukkig heeft Husol Zonwering daar een perfecte oplossing voor, in de vorm van serrezonwering. Door toepassing van serrezonwering houdt u het klimaat aangenaam en krijgt u het comfort waar u in de eerste plaats uw serre of veranda voor heeft aangeschaft.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Verandazonwering Alcor Solidaire

Verandazonweringen worden door Husol in diverse varianten geleverd. De Alcor Solidaire is een variant die bovenop het dak van de serre of veranda gemonteerd wordt. De treklijst die het doek op spanning houdt, loopt in geleiderrails die zich links en rechts bevinden. Indien er sprake is van een gekoppelde uitvoering, wordt er een middenrail toegevoegd. Door de zon te weren voordat deze het glas gepasseerd is, bereikt u een aanzienlijke temperatuursdaling. Tevens wordt door het doek hinderlijke verblinding door zonlicht voorkomen, zodat u binnen niet alleen geniet van een aangenamer klimaat, maar ook een rustiger beeld overhoudt zonder schittering of reflectie.

Het doek heeft, net als bij zipscreens, ritsen aan de zijkant zitten. Deze ritsen lopen in speciale kunststof sponningen in de geleiderrails en houden het doek op spanning. Tevens resulteert dit in een hogere windvastheid. Dat betekent minder geklapper van het doek bij wind. Een ander pluspunt is het feit dat er geen zonlicht tussen geleiderrail en doek doorkomt.

Voordelen

  • Past op ieder serre- of verandadak
  • Goede doekspanning dankzij veersysteem
  • Ritsen aan het doek voor extra stabiliteit
  • Keuze uit een riante collectie aan zonweringsdoeken

De Alcor Solidaire kent als ééndelig scherm een maximale afmeting van 4 meter breedte bij een uitval van 4 meter. Daarmee is deze zonwering voor de meeste serres of veranda's geschikt. Wie breder wil gaan (interessant voor horeca) kan kiezen voor de Alcor Solidaire XL, met een maximale overspanning van maar liefst 6 meter.

SPECIFICATIES
Maximale breedte 400 cm (bij een uitval van 400 cm) 600 cm (bij een uitval van 400 cm, XL)
Frame Aluminium, keuze uit ral 9010, 9001 (ral 7016 is ook leverbaar, als structuurlak)
Doek Acryl of polyester, rot- en schimmelvrij
Bediening Elektrisch middels buismotor (220v)
Opties Bediening middels afstandbediening of smartphone/tablet

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha