Verandazonwering Capri

Een serre of veranda is een heerlijke plaats om te vertoeven, beschut tegen slecht weer. Met mooi weer echter kan het erg warm worden. In uw serre kan er een opwarming plaatsvinden die door warmteoverdracht via de lucht verspreid wordt door de hele woonkamer. Onder een veranda kan het zo heet worden, dat u niet lekker buiten kunt zitten. Gelukkig heeft Husol Zonwering daar een perfecte oplossing voor, in de vorm van serrezonwering. Door toepassing van serrezonwering houdt u het klimaat aangenaam en krijgt u het comfort waar u in de eerste plaats uw serre of veranda voor heeft aangeschaft.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Verandazonwering Capri

Verandazonweringen worden door Husol in diverse varianten geleverd. De Capri is een bijzondere constructie: deze serrezonwering loopt op speciale rails. Deze rails houden de treklijst op spanning, zodat het doek onder alle omstandigheden zo strak mogelijk hangt. Doordat er meer ruimte ontstaat tussen doek en serre- of verandadak, vindt er relatief meer koeling plaats. Door de zon te weren voordat deze het glas gepasseerd is, bereikt u een aanzienlijke temperatuursdaling. Tevens wordt door het doek hinderlijke verblinding door zonlicht voorkomen, zodat u binnen niet alleen geniet van een aangenamer klimaat, maar ook een rustiger beeld overhoudt zonder schittering of reflectie.

De Capri wordt geleverd in twee uitvoeringen: als verandazonwering gemonteerd op serre- of verandak, of als zelfdragende constructie, met aluminium staanders aan de voorzijde. Ideaal voor situaties waar een knikarmscherm niet gemonteerd kan worden of waar een knikarmscherm niet gewenst is.

Voordelen

  • Ingenieus railsysteem
  • Goede doekspanning
  • Zowel dak als vrijstaande montage
  • Keuze uit een riante collectie aan zonweringsdoeken

De Capri kent als ééndelig scherm een riante maximale afmeting van 7 meter breedte bij een uitval van 4,5 meter. Daarmee is deze zonwering voor de meeste serres of veranda's geschikt. Wie breder wil gaan (interessant voor horeca) kan kiezen voor een gekoppelde Capri, met een maximale overspanning van maar liefst 12 meter.

SPECIFICATIES
Maximale breedte 700 cm (bij een uitval van 450 cm) 550 cm (bij een uitval van 600 cm) 1200 cm (bij een uitval van 450 cm)
Frame Aluminium, keuze uit div. standaard ral-kleuren (ook in 4 structuurlakken leverbaar)
Doek Acryl of polyester, rot- en schimmelvrij
Bediening Elektrisch middels buismotor (220v)
Opties Bediening middels afstandbediening of smartphone/tablet

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha