Verandazonwering Suncover Solidaire

Soms zijn oplossingen om schaduw te creëren even mooi als praktisch. Een goed voorbeeld daarvan is onze Suncover Solidaire. Deze uitermate goed presterende zonwering is volledig vrijstaand en trekt zich dan ook niets aan van bouwkundige uitdagingen. Of hij nu dienst doet op een terras, of midden op een grasveld, de zelfdragende constructie met de daarop gemonteerde zonwering creëert in een handomdraai de perfecte schaduw. Omdat het oog ook wat wil, is de Suncover Solidaire een toonbeeld van cubistisch design. Uniek aan de Suncover Solidaire is het feit dat er niet alleen een doek horizontaal als zonwering aanwezig is, maar dankzij een ingenieus kantelsysteem dit doek onder een helling te plaatsen is, waarbij aan de voorzijde een stuk extra zonwering verticaal komt uitrollen.

Het verschil tussen de Suncover en de Suncover Solidaire, is dat deze laatste ritsen aan de zijkant van het doek heeft, die in speciale kunststof sponningen lopen. Hiermee wordt het doek nog strakker gehouden en heeft de wind geen invloed op de zonwering (bij normale windomstandigheden).

  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Verandazonwering Suncover Solidaire

De Suncover Solidaire leent zich uitstekend voor toepassing thuis, bij scholen en horeca. Het vierkante ontwerp staat toe om ongelimiteerd Suncover Solidaire constructies naast elkaar te plaatsen, om een zo groot mogelijk oppervlak aan schaduw te behalen. Niet voor niets is deze zonwering ontdekt door de horeca en is de kans groot dat u met mooi weer een drankje of hapje nuttigt onder deze geweldige zonwering. Wie een stap verder wil gaan in het verhogen van het comfort, kan kiezen voor extra screens om de zijkanten dicht te maken. Uiteraard kan dit ook met ritsscreens gedaan worden.

Voordelen

  • Vrijstaand
  • Goede doekspanning dankzij veersysteem
  • In iedere stand schuin te zetten
  • Extra zonwering door verticaal zakkend doek
  • Ritstechnologie voor een maximale doekstabiliteit
  • Makkelijk schakelbaar te plaatsen

Met een maximale afmeting van 4 x 4 meter vormt de Suncover Solidaire een riante oase van schaduw. De mooi vormgegeven aluminium onderdelen worden in trendy kleuren geleverd, zoals ral 9010 wit en ral 7016 structuurlak. Het doek kan gekozen worden uit één van onze grote merkcollecties. Daarmee is de Suncover Solidaire volledig in harmonie met de omgeving vorm te geven.

SPECIFICATIES
Maximale maten 400 cm x 400 cm
Frame Aluminium, keuze uit ral 9010 en ral 7016 structuurlak
Doek Acryl of polyester, rot- en schimmelvrij
Bediening Elektrisch middels buismotor (220v)
Opties Bediening middels afstandbediening of smartphone/tablet

Downloads

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha