Verandazonwering Veneto

Een serre of veranda is een heerlijke plaats om te vertoeven, beschut tegen slecht weer. Met mooi weer echter kan het erg warm worden. In uw serre kan er een opwarming plaatsvinden die door warmteoverdracht via de lucht verspreid wordt door de hele woonkamer. Onder een veranda kan het zo heet worden, dat u niet lekker buiten kunt zitten. Gelukkig heeft Husol Zonwering daar een perfecte oplossing voor, in de vorm van serrezonwering. Door toepassing van serrezonwering houdt u het klimaat aangenaam en krijgt u het comfort waar u in de eerste plaats uw serre of veranda voor heeft aangeschaft.
  • $0,00

Vind een dealer bij u in de buurt

Verandazonwering Veneto

Verandazonweringen worden door Husol in diverse varianten geleverd. De Veneto is een variant die onder het dak van de serre of veranda gemonteerd wordt. De treklijst die het doek op spanning houdt, loopt in geleiderrails die zich links en rechts bevinden. Indien er sprake is van een gekoppelde uitvoering, wordt er een middenrail toegevoegd. Door de montage tegen de binnenkant van het serre- of verandadak, heeft het weer geen invloed op het scherm en kan de Veneto echt het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden zijn werk doen. De constructie en het doek blijven daarbij brandschoon.

Voordelen

  • Past op ieder serre- of verandadak
  • Goede doekspanning dankzij veersysteem
  • Normale en XL uitvoering
  • Keuze uit een riante collectie aan zonweringsdoeken

De Veneto kent als ééndelig scherm een maximale afmeting van 6 meter breedte bij een uitval van 4,5 meter. Daarmee is deze zonwering voor de meeste serres of veranda's geschikt.

SPECIFICATIES
Maximale breedte 600 cm (bij een uitval van 450 cm)
Frame Aluminium, keuze uit 8 standaard ral-kleuren (tevens in 4 structuurlakken leverbaar)
Doek Acryl of polyester, rot- en schimmelvrij
Bediening Elektrisch middels buismotor (220v)
Opties Bediening middels afstandbediening of smartphone/tablet

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha